À la carte - Vecka 35

Varmrätt / Main Course

Aranchini på matvete serveras med gnocchi, spenat samt salviasky
Wheat berrie aranchini served with gnocchi, spinach and sage sauce
Äppelbakad fläsksida serveras med gnocchi, spenat samt salviasky
Apple-baked pork served with gnocchi, spinach and sage sauce
Pocherad torsk serveras med fänkål, brynt citronsmör samt kokt potatis
Poached cod served with fennel, browned lemon butter and boiled potatoes
Högrevsburgare serveras med cheddarost, pommes, hamburgerdressing , sallad och tomat
Hamburger served white cheddar cheese, hamburger dressing, French fries, salad and tomato

Halloumiburgare serveras med pommes, hamburgerdressing, sallad och tomat
Halloumiburger served white hamburger dressing, French fries, salad and tomato
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi
Caesarsallad med grillad portabello
Caesar salad with grilled portabello

Affärslunch/Business lunch

Förrätt eller dessert & varmrätt (fråga personalen)
Starter or dessert & main course ( ask staff)

Förrätt / Starter

Toast skagen toppad med citron
Toast Skagen served with lemon



Caesarsallad med kyckling och bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi
Caesarsallad med grillad portabello
Caesar salad with grilled portabello

Efterrätt / Dessert

Chokladkaka serveras med bärsås
Chocolate cake with berry sauce
Tryffelpralin
Truffle praline