À la carte - Vecka 34

Varmrätt / Main Course

Syster O Brors Husman – Steak minute serveras med rostad potatis, tomatsallad samt bearnaise
Steak minute served with roasted potatoes, tomato salad and bearnaise sauce
Fisk- och skaldjursgryta serveras med saffransaioli samt vitlökskrutong
Fish and seafood casserole served with saffron aioli and garlic crouton
Högrevsburgare med bacon, sallad, tomat, rödlök, BBQ-sås samt pommes
Prime rib burger with bacon, lettuce, tomato, red onion, BBQ-sauce and fries
Cirkulerat ankbröst serveras med selleripuré, knippmorötter, rostat sidfläsk samt balsamicosky
Sous Vide duck breast served with celery puree, baby carrots, roasted pork belly and balsamic gravy
Blomkålsfalafel serveras med rostad paprikasås, vitlökscreme samt krasseolja
Cauliflower falafel served with roasted pepper sauce, garlic cream and garden cress oil
Caesarsallad med kyckling & bacon eller friterad halloumi eller portabello (vegan)
Caesar salad with chicken & bacon or fried halloumi or portobello mushroom (vegan)

Affärslunch 2-rätters/ Business lunch two courses

Varmrökt lax med pepparrotscreme
Smoked salmon with horseradish cream
Cirkulerat ankbröst serveras med selleripuré, knippmorötter, rostat sidfläsk samt balsamicosky
Sous Vide duck breast served with celery puree, baby carrots, roasted pork belly and balsamic gravy
Chokladkaka med vaniljglass
Chocolate cake with vanilla ice cream

Förrätt / Starter

Varmrökt lax med pepparrotscreme
Smoked salmon with horseradish cream
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon

Efterrätt / Dessert

Chokladkaka med vaniljglass
Chocolate cake with vanilla ice cream
Tryffelpralin
Truffle