À la carte - Vecka 34

Varmrätt / Main Course

Grillad portabello serveras med lök och potatisflarn, morotspuré, örter samt vinägersky
Grilled portabello served with onion, potato, carrot puré and vinegar gravy
Grillad kyckling serveras med lök och potatisflarn, morotspuré, örter samt vinägersky
Grilled chicken served with onion, potato, carrot puré and vinegar gravy
Torsk serveras med zucchini, rädisor, dillvinägrett samt krämig matvete
Cod served with zucchini, radish, dill vinaigrette and creamy wheat berries
Högrevsburgare serveras med cheddarost, pommes, hamburgerdressing , sallad och tomat
Hamburger served white cheddar cheese, hamburger dressing, French fries, salad and tomato

Halloumiburgare serveras med pommes, hamburgerdressing, sallad och tomat
Halloumiburger served white hamburger dressing, French fries, salad and tomato
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi

Affärslunch/Business lunch

Förrätt eller dessert & varmrätt (fråga personalen)
Starter or dessert & main course ( ask staff)

Förrätt / Starter

Toast skagen toppad med citron
Toast Skagen served with lemon



Caesarsallad med kyckling och bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi

Efterrätt / Dessert

Cheesecake serveras med bärsås
Cheesecake served with berry sauce
Tryffelpralin
Truffle praline