À la carte - Vecka 3

Varmrätt / Main Course

Syster O Brors Husman
Wallenbergare serveras med potatispuré, gröna ärtor, skirat smör samt lingon
Ground veal burger served with potato puree, green peas, clarified butter and lingonberries
Skaldjursrisotto serveras med gratinerad havskräfta samt grillad citron
Seafood risotto served with gratinated langoustine and grilled lemon
Högrevsburgare med ost, serveras med sallad, tomat, lök, hamburgerdressing och pommes frites
Prime rib burger with cheese, lettuce, tomato, onion, dressing, served with fries
Ankbröst serveras med rostat sidfläsk, svamp samt potatisfondant
Duck breast served with roasted pork belly, mushrooms and fondant potato
Grillad portabello serveras med vitlökspuré, potatisfondant samt rödvinssky
Grilled portabello mushroom served with garlic puree, fondant potato and red wine gravy
Caesarsallad med kyckling & bacon eller friterad halloumi eller portabello (vegan)
Caesar salad with chicken & bacon or deep fried halloumi or portabello mushroom (vegan)

Affärslunch 2-rätters/ Business lunch two courses

Laxcanapé med citron
Salmon canapé with lemon
Ankbröst serveras med rostat sidfläsk, svamp samt potatisfondant
Duck breast served with roasted pork belly, mushrooms and fondant potato
Hallonsorbet
Rasberry sorbet

Förrätt / Starter

Laxcanapé med citron
Salmon canapé with lemon
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon

Efterrätt / Dessert

Hallonsorbet
Rasberry sorbet
Tryffelpralin
Truffle