À la carte - Vecka 25

Varmrätt / Main Course

Fläsklägg serveras med ramslökscreme, karamelliserad lök samt sommargrönt
Pork shank served with wild garlic cream, caramelised onion and summer greens
Varmrökt lax serveras med dill- och potatiscreme, gräslökscreme samt grillad citron
Hot smoked salmon served with dill and potato cream, chives cream and grilled lemon
Högrevsburgare serveras med ost, hamburgerdressing samt country fries
Prime rib burger served with cheese, dressing and country fries
Anka ”oriental” serveras med friterad vårrulle samt BBQ-sås
Oriental duck served with fried spring roll and BBQ sauce
Arancini på vegansk fetaost serveras med balsamico, tomatconcassé samt grillad sommarsallad
Arancini with vegan feta cheese served with balsamic sauce, tomato concasse and grilled summer salad
Caesarsallad med kyckling & bacon eller friterad halloumi eller portabello (vegan)
Caesar salad with chicken & bacon or fried halloumi or portobello mushroom (vegan)

Affärslunch 2-rätters/ Business lunch two courses

Räk- och kräftsallad serveras med ägg samt majonnäs
Shrimp and crayfish served with egg and mayonnaise
Anka ”oriental” serveras med friterad vårrulle samt BBQ-sås
Oriental duck served with fried spring roll and BBQ sauce
Vaniljglass serveras med jordgubbar
Vanilla ice cream served with strawberries

Förrätt / Starter

Räk- och kräftsallad serveras med ägg samt majonnäs
Shrimp and crayfish served with egg and mayonnaise
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon

Efterrätt / Dessert

Vaniljglass serveras med jordgubbar
Vanilla ice cream served with strawberries
Tryffelpralin
Truffle