À la carte - Vecka 24

Varmrätt / Main Course

Gremolatabakad portabello serveras med potatis och ramslöks puré, rödvinsås samt sauterade grönsaker
Gremolata baked portabello served with potato and ramson puree, red wine sauce and sautéed vegetables
Citrongravad lax serveras med senapspicklad gurka, ljummen potatissallad samt dillkräm
Lemmon cured salmon served with musterd pickled cucumber, potato salad and dill cream
Gremolatabakad fläsksida serveras med potatis och ramslökspuré, rödvinsås samt sauterade grönsaker
Gremolata baked pork side served with potato and ramson puree, red wine sauce and sautéed vegetables
Högrevsburgare serveras med cheddarost, pommes, hamburgerdressing , sallad och tomat
Hamburger served white cheddar cheese, hamburger dressing, French fries, salad and tomato

Halloumiburgare serveras med pommes, hamburgerdressing, sallad och tomat
Halloumiburger served white hamburger dressing, French fries, salad and tomato
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi

Affärslunch/Business lunch

Förrätt eller dessert & varmrätt (fråga personalen)
Starter or dessert & main course ( ask staff)

Förrätt / Starter

Toast skagen toppad med citron
Toast Skagen served with lemon



Caesarsallad med kyckling och bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi

Efterrätt / Dessert

Cheesecake serveras med bärsås
Cheesecake cake served with berry sauce
Tryffelpralin
Truffle praline