À la carte - Vecka 21

Varmrätt / Main Course

Syster O Brors Husman – Lågtempererad fläsksida av svensk rapsgris serveras med ragu på bönor samt rödvinssky
Slow cooked pork belly served with bean ragout and red wine sauce
Strömming serveras med romcreme, citron samt dill- och potatispuré
Herring with fish roe cream dip, lemon, and dill and potato puree
Högrevsburgare serveras med grillad ananas, chipotledressing, tomat, lök samt pommes
Prime rib burger served with grilled pineapple, chipotle dressing, tomato, onion and fries
Kalv serveras med grillad potatis, kronärtskocka, sparris, tomat samt tryfflecreme
Veal served with grilled potato, artichoke, asparagus, tomato and truffle cream dip
Panerad fetaost serveras med grillad potatis, kronärtskocka, sparris, tomat samt tryffelcreme
Breaded feta cheese served with grilled potato, artichoke, asparagus, tomato and truffle cream dip
Caesarsallad med kyckling & bacon eller friterad halloumi eller portabello (vegan)
Caesar salad with chicken & bacon or fried halloumi or portobello mushroom (vegan)

Affärslunch 2-rätters/ Business lunch two courses

Toast Skagen serveras med citron och rom
Shrimp toast served with lemon and roe
Kalv serveras med grillad potatis, kronärtskocka, sparris, tomat samt tryfflecreme
Veal served with grilled potato, artichoke, asparagus, tomato and truffle cream dip
Chokladmousse serveras med bärcoullis
Chocolate mousse served with berry coulis

Förrätt / Starter

Toast Skagen serveras med citron och rom
Shrimp toast served with lemon and roe
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon

Efterrätt / Dessert

Chokladmousse serveras med bärcoullis
Chocolate mousse served with berry coulis
Tryffelpralin
Truffle