À la carte - Vecka 20

Varmrätt / Main Course

Gnocchi serveras med tomat och basilikasås samt friterad halloumi
Gnocchi served with tomato and basil sauce and fried halloumi
Sejfilé med västerbotten arancini, dillkräm samt grillad citron
Saithe with cheese arancini, dill cream and grilled lemon
Örtbakad fläskfilé serveras med potatisgratäng, rödvinsås samt haricot vertes
Herb-baked pork fillet served with potato gratin, red wine sauce and green beans
Högrevsburgare serveras med cheddarost, pommes, hamburgerdressing , sallad och tomat
Hamburger served white cheddar cheese, hamburger dressing, French fries, salad and tomato

Halloumiburgare serveras med pommes, hamburgerdressing, sallad och tomat
Halloumiburger served white hamburger dressing, French fries, salad and tomato
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi

Affärslunch/Business lunch

Förrätt eller dessert & varmrätt (fråga personalen)
Starter or dessert & main course ( ask staff)

Förrätt / Starter

Toast skagen toppad med citron
Toast Skagen served with lemon



Caesarsallad med kyckling och bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi

Efterrätt / Dessert

Chokladkaka serveras med bärsås
Chocolate cake with berry sauce
Tryffelpralin
Truffle praline