À la carte - Vecka 20

Varmrätt / Main Course

Rosmarinbakad blomkål serveras med potatiskaka, vårgrönsaker samt rödvinssås
Rosmary baked couliflower served with potato cake, spring vegetables and red wine sauce
Dillströmming serveras med potatispuré, skirat smör samt citron
Dill herring served with mashed potatoes, butter and lemon
Rosmarinkyckling serveras med potatiskaka, vårgrönsaker samt rödvinssås
Rosmary chicken served with potato cake, spring vegetables and red wine sauce
Högrevsburgare serveras med cheddarost, pommes, hamburgerdressing , sallad och tomat
Hamburger served white cheddar cheese, hamburger dressing, French fries, salad and tomato

Halloumiburgare serveras med pommes, hamburgerdressing, sallad och tomat
Halloumiburger served white hamburger dressing, French fries, salad and tomato
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi

Förrätt / Starter

Toast skagen toppad med citron
Toast Skagen served with lemon



Caesarsallad med kyckling och bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi

Efterrätt / Dessert

Chokladkaka serveras med bärsås
Chocolate cake with berry sauce
Tryffelpralin
Truffle praline