À la carte - Vecka 2

Varmrätt / Main Course

Bräserad lök serveras med linser, krämig polenta samt kål
Braised onions served with lentils, soft polenta and cabbage
Grillad kyckling serveras med rostad pumpa, salvia, hasselnötter samt getost
Grilled chicken served with roasted pumpkin, sage, hazelnuts and goat cheese
Fisk och skaldjursgryta serveras med ört och vitlöksbröd samt dillrouille
Fish and shellfish stew served wit herb and garlic bread and dill rouille
Högrevsburgare serveras med cheddarost, pommes, hamburgerdressing , sallad och tomat
Hamburger served white cheddar cheese, hamburger dressing, French fries, salad and tomato

Halloumiburgare serveras med pommes, hamburgerdressing, sallad och tomat
Halloumiburger served white hamburger dressing, French fries, salad and tomato
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi

Affärslunch/Business lunch

Förrätt eller dessert & varmrätt (fråga personalen)
Starter or dessert & main course ( ask staff)

Förrätt / Starter

Toast skagen toppad med citron
Toast Skagen served with lemon



Caesarsallad med kyckling och bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi

Efterrätt / Dessert

Äppeltarte serveras med bärsås
Apple tart served with berry sauce
Tryffelpralin
Truffle praline