À la carte - Vecka 19

Varmrätt / Main Course

Quinoa och grönsaksbiff serveras med potatisgratäng, timjanssky samt persiljemorötter
Quinoa and vegetables patty served with potato gratin, thyme sauce and parsley carrot
Citron sej serveras med slungade grönsaker samt ramslökssås
Lemon saithe served with tossed vegetables and ramson sauce
Bräserad högrev serveras med potatisgratäng, timjanssky samt persiljemorötter
Braised chuk served with potato gratin, thyme sauce and parsley carrot
Högrevsburgare serveras med cheddarost, pommes, hamburgerdressing , sallad och tomat
Hamburger served white cheddar cheese, hamburger dressing, French fries, salad and tomato

Halloumiburgare serveras med pommes, hamburgerdressing, sallad och tomat
Halloumiburger served white hamburger dressing, French fries, salad and tomato
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi

Förrätt / Starter

Toast skagen toppad med citron
Toast Skagen served with lemon



Caesarsallad med kyckling och bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi

Efterrätt / Dessert

Chokladkaka serveras med bärsås
Chocolate cake with berry sauce
Tryffelpralin
Truffle praline