À la carte - Vecka 19

Varmrätt / Main Course

Bön och kålbiff serveras med rotfruktskaka samt persiljesky
Bean and cabbage patty served with rootfruitcake and parsley gravy
Bräserad fläskkarré serveras med rotfruktskaka samt persiljesky
Braised pork loin served with rootfruitcake and parsley gravy
Varmrökt lax serveras med dillstuvad potatis, sockerärtor samt citron
Hot smoked salmon served with dillstewed potatoes, sugarr snap peas and lemon
Högrevsburgare serveras med cheddarost, pommes, hamburgerdressing , sallad och tomat
Hamburger served white cheddar cheese, hamburger dressing, French fries, salad and tomato

Halloumiburgare serveras med pommes, hamburgerdressing, sallad och tomat
Halloumiburger served white hamburger dressing, French fries, salad and tomato
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi

Affärslunch/Business lunch

Förrätt eller dessert & varmrätt (fråga personalen)
Starter or dessert & main course ( ask staff)

Förrätt / Starter

Toast skagen toppad med citron
Toast Skagen served with lemon



Caesarsallad med kyckling och bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi

Efterrätt / Dessert

Chokladkaka serveras med bärsås
Chocolate cake with berry sauce
Tryffelpralin
Truffle praline