À la carte - Vecka 18

Varmrätt / Main Course

Syster O Brors Husman – Rimmad lax serveras med dillstuvad potatis samt hovmästarsås
Salted salmon served with cream dill potatoes and mustard sauce
Lammfärsbiff serveras med rostad paprikasås, krispigt matvete samt grönkål
Lamb patties served with roasted capsicum sauce, crispy wheat berry and kale
Chiliburgare serveras med ruccola, färskost samt friterad mandelpotatis
Chiliburger served with arugula, cream cheese and fried almond potatoes
Citron- och pepparbrynt vildsvinsinnanlår serveras med syrlig persiljesås samt rostad morotspuré
Lemon and pepper wild boar topside served with parsley sauce and roasted carrot puree
Linsbiff serveras med syrlig persiljesås samt rostad morotspuré
Lentil steak served with parsley sauce and roasted carrot puree
Caesarsallad med kyckling & bacon eller friterad halloumi eller portabello (vegan)
Caesar salad with chicken & bacon or fried halloumi or portobello mushroom (vegan)

Affärslunch 2-rätters/ Business lunch two courses

Sallad på rödbeta, chèvre samt pinjenötter
Beetroot salad with chèvre and pine nuts
Citron- och pepparbrynt vildsvinsinnanlår serveras med syrlig persiljesås samt rostad morotspuré
Lemon and pepper wild boar topside served with parsley sauce and roasted carrot puree
Äppelkaka serveras med vaniljkräm
Apple cake served with vanilla cream

Förrätt / Starter

Sallad på rödbeta, chèvre samt pinjenötter
Beetroot salad with chèvre and pine nuts
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon

Efterrätt / Dessert

Äppelkaka serveras med vaniljkräm
Apple cake served with vanilla cream
Tryffelpralin
Truffle