À la carte - Vecka 12

Varmrätt / Main Course

Syster O Brors Husman – Köttbullar med gräddsås, potatispuré, lingon och pressgurka
Meatballs served with potato puree, creamy gravy, lingonberries and pressed cucumber
Sotad gösfilé med bakade betor, friterad svartrot och kaprismajonnäs
Blackened pike perch served with baked beets, fried salsify root and caper mayonnaise
Chorizo/högrevsburgare med sallad, tomat, friterad lök, ranchdipp och pommes
Chorizo and prime rib burger with lettuce, tomato, fried onion, ranch dip and fries
Mandarin- och honungsmarinerat ankbröst med grönsakspickles, srirachamajonnäs och rostad blomkålspuré
Mandarin and honey marinated duck breast served with pickled vegetables, sriracha mayonnaise and roasted cauliflower puree
Mandarin- och honungsmarinerad Tofuvårrulle med grönsakspickles, srirachamajonnäs och rostad blomkålspuré
Mandarin and honey marinated Tofu spring roll served with pickled vegetables, sriracha mayonnaise and roasted cauliflower puree
Caesarsallad med kyckling & bacon eller friterad halloumi eller portabello (vegan)
Caesar salad with chicken & bacon or fried halloumi or portobello mushroom (vegan)

Affärslunch 2-rätters/ Business lunch two courses

Pinjenötsrullad chèvre med honung, betor och skott
Chèvre cheese rolled in pine nuts served with honey, beets and sprouts
Mandarin- och honungsmarinerat ankbröst med grönsakspickles, srirachamajonnäs och rostad blomkålspuré
Mandarin and honey marinated duck breast served with pickled vegetables, sriracha mayonnaise and roasted cauliflower puree
Äppelpannacotta
Apple panna cotta

Förrätt / Starter

Pinjenötsrullad chèvre med honung, betor och skott
Chèvre cheese rolled in pine nuts served with honey, beets and sprouts
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon

Efterrätt / Dessert

Åppelpannacotta
Apple panna cotta
Tryffelpralin
Truffle