À la carte - Vecka 13

Varmrätt / Main Course

Syster O Brors Husman – Grillad kycklingfilé med råstekt potatis och calvadossås
Grilled chicken fillet served with fried potatoes and calvados sauce
Pocherad rödingfilé med persiljerotspuré och skaldjurssky
Poached char fillet with parsley puree and seafood gravy
Högrevsburgare med basilikamajonnäs, mozzarella, tomat, lök, sallad och pommes
Prime rib burger with basil mayonnaise, mozzarella, tomato, onion, lettuce and fries
Grillad kalvbringa med dillsås samt kronärtskockspuré
Grilled brisket with dill sauce and artichoke puree
Grillad portabello med tomat- och basilikasås, rostade solroskärnor samt kronärtskockspuré
Grilled portabello mushroom served with tomato and basil sauce, roasted sunflower seeds and artichoke puree
Caesarsallad med kyckling & bacon eller friterad halloumi eller portabello (vegan)
Caesar salad with chicken & bacon or fried halloumi or portobello mushroom (vegan)

Affärslunch 2-rätters/ Business lunch two courses

Kräftröra med västerbottenflarn
Crayfish mix with crispy cheese biscuit
Grillad kalvbringa med dillsås samt kronärtskockspuré
Grilled brisket with dill sauce and artichoke puree
Rabarberpaj med vaniljsås
Rubarb pie with custard sauce

Förrätt / Starter

Kräftröra med västerbottenflarn
Crayfish mix with crispy cheese biscuit
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon

Efterrätt / Dessert

Rabarberpaj med vaniljsås
Rubarb pie with custard sauce
Tryffelpralin
Truffle