À la carte - Vecka 12

Varmrätt / Main Course

Bakad blomkål serveras med potatispuré, krispig lök samt glaserade morötter
Baked cauliflower served with mashed potatoes, crispy onions and glazed carrots
Fisk och skaldjursgryta serveras med aioli samt vitlöksbröd
Fish and seafood stew served with aiolo and garlic bread
Långbakad högrev serveras med potatispuré, krispig lök samt glaserade morötter
Chuk roll served with mashed potatoes, crispy onions and glazed carrots
Högrevsburgare serveras med cheddarost, pommes, hamburgerdressing , sallad och tomat
Hamburger served white cheddar cheese, hamburger dressing, French fries, salad and tomato

Halloumiburgare serveras med pommes, hamburgerdressing, sallad och tomat
Halloumiburger served white hamburger dressing, French fries, salad and tomato
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi

Förrätt / Starter

Toast skagen toppad med citron
Toast Skagen served with lemon



Caesarsallad med kyckling och bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi

Efterrätt / Dessert

Chokladkaka serveras med bärsås
Chocolate cake with berry sauce
Tryffelpralin
Truffle praline