À la carte - Vecka 03

Varmrätt / Main Course

Linsjärpar serveras med gräddsås, lingon samt persiljeslungad potatis
Lentils patty served with cream sauce, lingonberry and parsley tossed potatoes
Oxjärpar serveras med gräddsås, lingon samt persiljeslungad potatis
Beef patty served with cream sauce, lingonberry and parsley tossed potatoes
Fisk och skaldjursgryta serveras med aioli samt vitlöksbröd
Fish and shellfish stew served with aioli and garlic bread
Högrevsburgare serveras med cheddarost, pommes, hamburgerdressing , sallad och tomat
Hamburger served white cheddar cheese, hamburger dressing, French fries, salad and tomato

Halloumiburgare serveras med pommes, hamburgerdressing, sallad och tomat
Halloumiburger served white hamburger dressing, French fries, salad and tomato
Caesarsallad med kyckling & bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi

Affärslunch/Business lunch

Förrätt eller dessert & varmrätt (fråga personalen)
Starter or dessert & main course ( ask staff)

Förrätt / Starter

Toast skagen toppad med citron
Toast Skagen served with lemon



Caesarsallad med kyckling och bacon
Caesar salad with chicken & bacon
Caesarsallad med friterad halloumi
Caesar salad with fried halloumi

Efterrätt / Dessert

Chokladkaka serveras med bärsås
Chocolate cake with berry sauce
Tryffelpralin
Truffle praline